Ontmoet Onze Specialisten

Marieke de Wit

Fysiotherapeut / Echografist

Ik ben mijn carrière gestart aan de dansacademie te Amsterdam. Na het afronden van het eerste jaar ben ik overgestapt naar de opleiding Fysiotherapie. Vanaf het begin van mijn studie werkte ik al bij een praktijk in Amsterdam waar veel dansers kwamen. Zo heb ik gewerkt bij het NDT en de academie HVK. Na mijn studie heb ik nog 2 jaar gewerkt aan de grachten van Amsterdam in een eigen praktijk. In 2003 ben ik vertrokken naar Bali om hier een eigen revalidatiecentrum op te zetten. Daar heb ik stap voor stap een prachtig groot centrum kunnen opbouwen met een team van 15 man. We hebben meer dan 650 kinderen kunnen helpen naar een meer zelfstandig en mooi leven! Na 10 jaar ben ik teruggekeerd naar Nederland. Sinds 2014 heb ik mijn eigen praktijk in Gouda. Na terugkeer ben ik mij gaan verdiepen in de fasciale behandelmethode en echografie. Hiermee kan je het gehele lijf in beeld brengen, en prachtige resultaten creëren!


Sterre de Wit

Fysiotherapeut i.o / Personal trainer

Ik studeer fysiotherapie sinds 2023. Ik ben geboren op Bali en was daar iedere dag bij mijn moeder op het revalidatiecentrum aan het helpen, dus in het trainen van mensen heb ik al heel wat ervaring. Ik werk op de praktijk als personal trainer en masseur. Ook werk ik voor daily repeat waar ik bij bedrijven stoelmassages geef. In Amsterdam, waar ik studeer, werk ik ook in de thuiszorg waar ik oudere mensen help met het huishouden, met boodschappen doen en met koken. Ik vind mijn studie en werk geweldig!

Mijn hobby's zijn dansen en zingen. Daarnaast maak ik graag mijn eigen muziek.

Guida Verschut

Sport masseur

Hallo, ik ben Guida, ben 52 jaar jong en hou van outdoor sports zoals klimmen, kajakken, mountainbiken en wandelen in de bergen. Als outdoor enthousiast weet ik als geen ander hoe belangrijk het is dat je een gezond lijf hebt en hoe kwetsbaar dit kan zijn. Daarom ben ik begonnen met het geven van Sportmassages en Triggerpoint Therapie. Massage is voor mij een prachtige manier om mensen te helpen met spierklachten en een bijdrage te leveren in iemands algehele welbevinden.

U kunt bij mij een afspraak maken via:

+31 6 24210149