Marieke de Wit,


is mijn naam.

Mijn loopbaan is gestart op de dansacademie in Amsterdam. Sinds 2000 ben ik fysiotherapeute in het hartje van Amsterdam. Als fysiotherapeute was ik verbonden aan de dansacademie, het nationaal ballet en het NDT.


Na een paar jaar heb ik Nederland achter mij gelaten en ben ik vertrokken naar Bali Indonesie. Daar heb ik een prachtig revalidatie centrum opgezet waar nu meer dan 750 kinderen en volwassenen therapie volgen. Het doel voor mij was het lokale team op te leiden tot een team dat het gehele centrum zelfstandig kan runnen, wat nu zo gebeurt! 


Terug in Nederland ben ik mij gaan verdiepen in de nieuwste technieken op het gebied van de fysiotherapie en heb vernieuwde opleidingen gevolgd:  4xT methode en Myofascial technics for structural balance, medical fitness en Personal training.


Naast de algemene fysiotherapie verdiep ik mij ondermeer in het beinvloeden van de Hallux Valgus en ik begeleid weer dansers!

ZZP collega,


is zeker welkom. De praktijk is op meerdere tijden in de week beschikbaar. Indien je opzoek bent naar een prachtige en complete behandelruimte, stuur mij dan een mail.