Training na behandeling


Een klacht ontstaat in 80 procent van de gevallen door een dagelijkse activiteit die niet op de juiste manier wordt uitgevoerd. Denk bijvoorbeeld aan een looppatroon of de houding tijdens het zittende bureau werk. Wanneer door een ADL (algemeen dagelijks leven) activiteit een klacht ontstaat, is het van belang de oorzaak te achter halen en te verbeteren.

Massage zal onvoldoende zijn om de klacht op te lossen.

Praktijk MM de Wit kijkt naar de klacht, zoekt een oorzakelijke factor, pakt manueel de klacht aan en zorgt voor een verbetering van het ADL door een aanpassing van de desbetreffende activiteit.


Groeps lessen


Vele mensen denken er goed aan te doen om lid te worden van een sportschool. Nemen een abonnement waar ze vaak twee jaar aan vast zitten. Krijgen een goede intake en een goede eerste training, maar daarna staan ze er alleen voor. Wat moet ik trainen? Waar doe ik goed aan? En hoe kan ik ervoor zorgen dat ik geen klachten creeer?

Bij praktijk MM de Wit zorgen we ervoor dat mensen een goed lichaamsbesef krijgen, houding kunnen verbeteren en bewust met apparaten om kunnen gaan. Dit bereiken we in groepen van maximaal 6 personen. We verkopen strippenkaarten van 12 weken.

Personal Training


Als u liever 1 op 1 komt trainen bent u zeker ook van harte welkom.

We geven een uur training waarin uw vraag wordt verwerkt in de training.

Wenst u meer conditie? Meer kracht? Houding verbetering? Voeten training?

Praktijk MM de Wit helpt!!